bloggpaus

Förlåt, men jag har ingen lust att blogga nu och därför kommer jag ta en kort bloggpaus. Kommer blogga igen den första februari, då ska jag försöka ta tag i det! Ge mig förslag på vad jag ska blogga om, så blir det bättre för alla. Vi hörs, pussss

tretton år

Då är man tretton dåra.. Grymt! Kommer inte blogga så mycket idag, rätt förståeligt antar jag.. Vi ska äta på restaurang, presenter, ska hem till storasyster, sen ikväll ska jag ut osv. Men jag bloggar när/om jag har tid, pusssss!


detta fält måst fyllas i

Hej på er, är med olivia just nu. Ska inte träffa bella för hon är sjuk, stackarn. Det blir en annan gång!
Vi har inget att göra, det snöar ute och vi är lite cashlow. Jag är helt hyper idag, haha bara överglad åt allting.. jag får adhddddd, haha det var jättekul på SOlektionen idag, jag och irma skrev 26 anledningar till att hata mesopottaamama nånting tillsammans med G- eller H-klassen. Så nu vet ni mehe, borde avsluta nu innan jag börjar babbla för mycket. Puss!

Morgonbloggning

Godmorgon bloggläsare! Vaknade lite tidigare för att hinna blogga osv, inte behöva stressa framför allt. Min ögonbrynspenna är kvar hos mami och jag får använda en typ.. rödbrun? skit irriterande, får springa hem efter skolan för jag klarar mig inte utan den haha!
Efter skolan ska jag som sagt vara med olivia, kanske ska träffa Bella också ifall hon hade tid, så jag kommer uppdaterar när jag kommer hem! Vi får höras sen då, nu måste jag börja fixa mig!

Nicki Minaj

Kom nyss ihåg idag när jag ritade Nicki Minaj i Jespers no-häfte, hihi hon blev jättesöt. Fick lite payback sen efteråt.. men till ämnet, har haft hennes musik i huvudet hela kvällen! Tänkte dela med mig, för hon är bara fööör grym ju! Det här blir sista inlägget för ikväll, ska försöka somna tidigt och hinna sova ut ordentligt innan skolan. Imorgon ska jag vara med olivia darliiiing, har inte varit med henne på hela veckan och det är jättelänge haha. Men sov så gott, lyssna på låtarna och så så hörs vi imorgon! kärlek

Stupid Hoe

Super Bass

när man har tråkigt..

Hade tråkigt och läste någon redigerings tutorial, så blev jag sugen på att redigera lite i photoshop. Hittade en bild jag fotade tidigare idag, ni ser ju hur det blev och jag är rätt nöjd faktiskt! Brukar aldrig sitta och redigera bilder, har alldeles för lite tålamod hehe.. men vad tycker ni, före eller efter?

Svar på kommentar

Svar: Visst kan jag det! Jag tror att det är de här, dock köpte jag mina för 499 men de ser likadana ut haha. Tryck på bilden för att komma direkt till jeansen på hemsidan!

följ fridawass på instagram!

Kände att ni behövde veta det, ehehe. Fin hand, inte sant? Haha herregud, men jag var tvungen att byta! Den här bilden är från min instagram, följ mig där! fridawass utan mellanslag eller något. Lägger upp bilder dagligen osv, skulle uppskatta det enormt! ♥

Outfit

|| Kofta Hollister || Tubtopp H&M || Jeans ginatricot ||
Haha det ser ut som att jag har världens längsta överkropp, nej det är bara bilden. Här är iallfall dagens outfit, har på mig en av tröjorna jag fick från usa. Jätteskön! Har märkt att alla mina outfit bilder är helt snea, ser ju inte ut så i verkligheten haha..

Uppvikta jeans

Uppvikta jeans..
är supersnyggt till våren, speciellt till ett par blåa. Det är hur enkelt som helst och ger en liten preppy touch till outiften. Matcha med converse och ljusa toner, ohbaam underbar vårkänsla! På bilden har jag på mig ett av mina favoritjeans, ginatricots modell "silvia" med hög midja och skinny legs. puss

Fullt upp!

Hola babes! Det är lite fullt upp hemma hos pappa nu, vi ska försöka sälja huset nu och det är fotografering imorgon och visning nästa vecka.. vi har köpt saker för över 4000 endast för fotograferingen? det är säkert värt det, så det är lugnt!
Annars har jag bara lite att plugga för något SO-prov imorgon, åh jag orkar inte! kan skylla på att jag inte har haft tid eller nåt för jag har verkligen ingen lust att sitta och kolla massa azteker och greker och allt vad det är. Som sagt har jag varit hos farmor idag, vi hade halvdag i skolan så jag åkte dit vid ett någonstans, gick lite vilse på vägen.. typiskt mej. Men vi satt och drack te, pratade och lite sånt. Tror inte jag träffat henne sen farfar dog i oktober/november så det var mysigt.
Nu är bibeln slut, haha hejdå!
Bildbrist, bjuder på en bild från förra veckan. Puss!

Dadi is home!

Tjaaa, jag tog inte med mig datorn så jag får mobilblogga och hämta den imorgon. Skulle egentligen ha åkt till farmor efter skolan men hon kände sig dålig så tar det imorgon istället! Dadi kom hem från Las Vegas igår kväll, fick lite småpresenter från hollister, guess, victorias secret och ralph lauren. Ska även få köpa nåt mer ifrån Hollister, hihi. Har provat sakerna o så, det mesta passade men vad ska jag göra med det? Någon som vet ifall man kan lämna tillbaka kläder från utlandet, haha? Hjälp mig. Pussokram


Godnatt!

Mobilbloggar från sängen. Tänkte gå och lägga mig tidigare idag, skola imorn och ja ni vet.. Jag har precis tvättst håret, använde ett balsam man fick med i hårfärgningsförpackningen (långt ord haha) så nu luktar hela jag hårfärg, synd frida. Kommer antagligen inte hinna platta håret så tror jag kör på upsatt! Godnatt på er, sweet dreams


junkyard.se

Det är fetaste rean på junkyard nu! Den 16-19 januari var det 40% på massor, 20-23 är det 45% och den 24-31 är den hela 50%! det är asgrymt, älskar junkyard! De har huuuur mycket som helst, från hundratals olika märken o allt. Har ännu mer att önska mig till födelsedagen nu, haha. Här är två av de snyggaste sakerna jag hittade bara lite fort! ↓
Button-Up Crew "College Sweatjacket" - Grey
Leggings "Kissy - Black

Scones

Godmorgon! Vaknade för en stund sen, och har precis bakat scones. Det var ett tag sen men det är så sjukt gott, hihi. Så det äter jag nu, lyssnar på lite musik och så.  Håller på att ladda ner Gimp 2.6 också! Det kan vara kul att testa lite mer än photoshop.. men senare idag ska jag tvinga olivia upp ur sängen och få henne att göra något med mig för jag har så jävla trååååkigt. Men ha en bra dag, så bloggar jag senare! Jag har varit lite ofokuserad på bloggen under veckan, men nu blir det bättre. Puss! ♥

Igår kväll..

Hej bloggläsare! Har precis fräshat till mig och ätit lite yoghurt, så nu är jag piggare. Igår runt åtta mötte upp Caroline vid slussen, vi gick hem och lämnade hennes saker och så, sen drog vi ut. Vi köpte lite redbull och garvade åt alla som kollade på oss. En snubbe kom fram och och började snacka med oss, frågade vad vi skulle göra osv och sen fick han reda på åldern och han blev jättegenerad när han fattade att han raggade på småtjejer. Haha stackars han.. men det var jättemysigt att träffa carro efter så lång tid ändå!
Ikväll har jag ingenting planerat, får hitta på något och träffa någon. Bloggar mera sen, puss! kärlek



Är med carro, bloggar imorgon

Rubriken is the shit, pussss!


Bloggar med lillasyrrans iPad

Tja alla, sitter i soffan och bloggar med lilasyrrans iPad, kollar på Revenge på 3an och äter yoghurt med banan och dricker te. Myyysigt, ska snart måla naglarna också! Tror att jag behöver köpa lite fler snart, har alldeles för få och för lite färger, jag vill köpa massor och börja ta hand om naglarna! Ni kanske kan tipsa om nagellack och nagelvård? Jag vill köpa massor och ha ett litet fint skåp som man öppna och bara välja och vraka i! Haha nu babblar jag bara, bäst att jag avslutar här. Hoppas ni haft en bra kväll, godnatt alla fina!


Dagens haff! slumpade

Körde på dagens haff istället, orkar inte beskriva personerna. Sök upp dem på face istället, eller nåt. lycka till alla!
Julia Emma Larsson & Melker Lundberg


Aloha bloggen!

Aloha bloggen! Skolan var fett seg idag.. på lunchrasten köpte nån snubbe ut Powerking till mig, gratis. Han ba "visst, varför inte?" Blev lite glaaad, haha.
Drog till olivia efter skolan, hon hade varit hemma från skolan. Vi satte oss och kollade på How I Met Your Mother och åt Ben&Jerry, bästa! Sen vart jag tvungen att dra hem, skulle äta o så. Sen när jag skulle ta sista tuggan av köttet frågade jag vad för kött det var, och såklart var det fläsk. Ville spy och fick panikångest, så jävla vidrigt. För er som inte vet eller har fattat redan, så äter jag inte griskött. men ja, har ingenting kul att skriva så jag avslutar här! bloggar senare!puss
Idag hos olivia ↓

Passar jag i tofs?

Vilken jävla näsa jag har...

Tycker ni läsare att jag passar i tofs/uppsatt? Jag har verkligen aldrig tyckt om att ha det, men någon gång har det hänt att jag tvingar mig själv och går och har ångest inombords hela dagen haha.. men i allafall, om ni tycker om det kanske jag kan börja ha det oftare!

Borde jag ha tofs oftare?


Le brunette

Jag färgade håret igår, eller irma gjorde det då but still! Hon var värsta skakis men jag däremot kunde inte bry mig mindre. Det blev skitsnyggt ändå tycker jag, naturligt och framför allt så försvann mina orange och gröna nyansen och utväxen är poff, borta. Så det är nice! Ska färga blondt lite senare tror jag, men det gör jag hos frisösen. Skulle egentligen ha gjort det först men nu fick jag värsta kicken och var tvungen haha. Vad tycker ni om resultatet? Passar jag bäst i ljust eller mörkt hår, och blev det snyggt? Kommentera gärna!

Fanfanfan...

Statestiken suger för att jag inte bloggade igår. Förlåt så mycket, men jag hade inte lust, tid eller ork och kände mig social. Men efter skolan igår åkte jag, Vera och Irma länst upp i skrapan och fotade massor, satt i fönstet och hade chill. Sen sov hon hos mig, det var mysigt jaaa. Vi kollade film, åt massa onyttigt och snackade, standard. Sen gjorde vi en till sak också, som ni får se i nästa inlägg.. weho!
Sen nu idag så har jag inte gjort något, kom nyss hem från skolan. Vid sex ska jag dra mig till slussen och träffa Carro + någon/några till. Det var huuuur länge sen som helst! Bloggar när jag har kommit hem igen.

natti!

Hej hopp gummisnopp! driver, hej på er alla bloggläsare! Kom hem för ett tag sen, var ute med Judith och Amir, vi gjorde inte så mycket, chillade runt och hade snöbollskrig. Haha judith drog ner mig på marken o allt, våldsam tjej!
Här hemma har jag badat och så, försökt skrubba bort randen på mina armar och händer. Jag köpte en ny Dove-kräm när jag var med bella, och den skulle ha en "sommer glow"-effekt och istället har jag nu en fjortisrand på armen och en helt orange hand. Haha, så lyckat! Ska gå och försöka lämna tillbaka den, går det med krämer ens? Nu ska jag krypa ner i sängen, måste upp tidigare imorgon. godnatt, massa kärlek


Monday morning

Godmorgon! Måndag morgon, lite småsegt och tråkigt men that's life. Det är snart lunch, Hampus sitter och berättar för mig hur jag bloggar. Assåååw shiiiet, alla mina fans, assåååw shiiiet! Ville bara passa på att testa Blogg Esses ny appuppdatering, man kan fixa bildernas placering och bredd, nice. Bloggar mera senare, have a good one!


Film, té och mys

Nu ska jag sätta på en film, dricka té och mysa lite. Ska försöka få lite sömn också, det är skola imorn! taggad, eller inte.. Efter skolan ska jag väl vara med nån, så jag kanske inte bloggar så mycket på dagen, kanske något mobilbloggsinlägg eller tidsinställt. Vi får se, sov gott så hörs vi imorgon puss! Det enda jag har att bjuda på just nu... ↓

Dagens katter, slumpade

Här är dagens katter! slumpade den här gången. Skulle ni vilja att jag bytte ut katter mot haff, så att singlar får en liten push? säg till isåfall!
Charlie Nilsson & Assar Rösnes

Filippa Femic & Melanie Morales


Wishlist från Hollister

Detta är lite utav det jag bad papi köpa till mig från Hollister, kommer få en bråkdel av det jag vill ha eftersom det bokstavligt talat är 100 grejer. Åherre vad jag längtar tills jag får åka till USA, 10 lax i fickpengar. åh skjut mig, kan inte vänta!
Den vita klänningen är verkligen ett måste till sommarn, och shortsen också! Dock vet jag inte vilket par jag vill ha, det kvittar nästan. Och spetstoppen är så galet fin! ♥


Rosa liv tjalala

Hej alla! Har bara chillat hela dagen, gjort ansiktsmask, tvättat håret, städat mitt rum och så. Men ändå känns det som jag har gått runt som en städkärring hela dagen haha.
Men nu ligger jag på sängen med rosa tofflor, rosa kofta, rosa hörlurar och lyssnar på Nicki Minaj. Rosa föfan! Har precis noppat ögonbrynen och är alldeles röd i ansiktet, gör er en tjänst och låter bli att lägga upp en bild på mig. haha, de sant! Men ni får ha en bra kväll, bloggar mer senare! kärlek!


Vårnytt på nelly.com

Skulle gå in på nelly.com och kika lite, och såg att de har fått in massa vårplagg! Jag fastnade speciellt för den här gröna stickade tröjan, nyansen är hur snygg som helst och kommer vara superhet i vår! Den är från Sister's Point, 349 kr!

Varför är måndag så långt från fredag och fredag så nära måndag?

Godmorgon bloggen och alla bloggläsare! Vaknade nyss, har druckit lite oboy och sitter och kollar på massa kläder. Papi åkte iväg till Las Vegas imorse, jag är så sjuuuukt avis. Men jag har visat honom massa saker jag vill att han köper till mig. Hollister, Abercombie & Fitch, Victoria's Secret, Juicy Couture, Jeffrey Campbell... åh! Lite nice att det är min födelsedag snart också, så han kan köpa allting från USA!
Jag har annars inget planerat idag, söndagar är sämsta dagen när alla sover, man kan inte vara ute länge eller någonting.. men får försöka hitta på något! Bloggar senare, puss

Dagens katter

Här är dagens katter! Plockade bara lite fort, datorn har hakat upp sig och laggar som satan. Men ändå, här är de! Bilderna är helt snea osv, ber om ursäääkt.
Boro Burzan & Jakob Kardelind
Nathalia Anturi & Felicia Berg


Vill ni att jag ska...

.. göra några skyltar som alla får kopiera fritt? Mitt namn kommer väl finnas med på ett litet hörn, typ "gratis skylt av wafrida.blogg.se". Men frågan är, vill ni ha gratis skyltar av mig, gjorda i photoshop? Ifall ni verkar gilla det gör jag väl några som alla kan ta på höger och vänster, annars kan jag göra efter önskemål till en speciell person om ni skulle vilja det! Så se till att kommentera vad ni tycker!
Slänger in en bild på mig och le camera, däbra!

Kirrat kontrakt

Nu är vi hemma igen, har dragit på mig min sköna Hollistertröja och mysbrallor. Skrytmåns yaman! Ska bara vara hemma och chilla, umgås med familjen och sådär.. behövs ibland!
Vi har kirrat kontraktet till huset nu, vi svängde förbi och gick runt på tomten. Det är så sjukt ballt, det är mitt snart fan! De har bland annat berättat att grannen har en häst som går ute på deras tomt på sommarn, man kan bygga pool och massa mer. Sen är området så sjukt mysigt! Man kör in på området och det är riktiga rikemanshus och lugnt. Vi flyttar in den 14e maj, och då ska jag ha världens hemmafest och massa sleep-overs. SÅ JÄVLA GRYMT!
Här är lite bilder dårå, den första tog jag när vi stod utanför och de andra är "annonsbilder". ♥

Godmorgon bloggen

Godmorgon alla! Det är lördag, woop woop! Somnade i soffan igår och när jag vaknade var det såklart SAW på tvn. Jag sket nästan på mig, så jävla rädd för skräckfilmer! Men i alla fall, vaknade för ca en timme sen, har skypat lite med Bella och så, snart ska börja fixa mig och åka iväg till Värmö. Här kommer The Big News.. Vi ska flytta! huset är skiiiit fint, jag får eget badrum, eget rum med stor garderob o allt! Kan göra ett inlägg och visa upp bilder på det om ni vill? Men jag kommer gå kvar på åsö, får pallra mig iväg och sitta på en bussjävel varje morgon. Det blir säkert nice ändå..

släng dig i väggen, fredag

Sporadically Alone
Fan vad tråkig fredag, har inte ett piss att göra.. fan, det suger

Fredag den 13de

Idag är det fredag den trettonde, oooh. Tror ni på det, att det är otursdag alltså? jag gör inte det, fattar inte meningen.. Jag har iallafall inte haft någon otur idag.
Ska kolla runt om jag kan slagga hos nån inatt, vill inte sitta hemma och ruttna inomhus! Men snart ska jag möta upp mi familia och göra en sak.. kan skriva mer om det imorgon! det är riktigt spännande haha. puss! ♥
Två bilder från idag, tagna med iPhonen. Följ "fridawass" på instagram om ni vill se bilder som inte visas i bloggen osv!

Kandeeshop.com

FAN vad jag vill ha den här tshirten från kandeeshop! är helt desp efter cash i nuläget, men jag fyller år om två veckor och då jävlar ska jag ha den här! Det finns så sjukt mycket fint på hennes webshop, sen är de ju lite udda eftersom inte så många jag umgås med känner till det och då blir det lite unikt och sen att det är hon själv som har ritat motivet är lite grymt! Besök hennes blogg >HÄR< och webshopen >HÄR<

O U T F I T

Ser jätte fet ut på bilden, stod i en heeelt knas ställning, märkte det först när jag hade laddat in bilderna o orkar inte ta om. Här är i allafall dagens outfit, jeans från ginatricot och spetstopp från H&M. Lite enkelt och så, men försov mig imorse! typiskt, haha

I skrapaaan

Är i skrapan med bella nu, vi har myyys. nu ska jag slå henne på armen, puss hade


To cool for school.. eller inte

Hola! Mobilbloggar från lektionen, slutar om lite mindre än en timme och då ska jag först hem och lämna lite stuff och sen efter det ska jag springa till ringen. Ska träffa Bella älsklingen, vi ska fika, kolla lite butiker och så. Så länge sen! Bloggar när jag kommer hem, ciao! Bild från tisdags..


Dagens katter

Skrev en status på face, de två snyggaste killarna och tjejerna kommer med på bloggen som "dagens katter". Så här är de! Ingen ordning eller någotl, haha.
Vill ni att jag gör dagens katter oftare? 
Bella Desideri & Valentino Bevilaqua
Alexander Jammeh & Isabelle Hammenstad

Longchamp

Är i starkt behov av en väska just nu, vägrar använda min haha. Den här från Longchamp är precis vad jag behöver! Den är stor och rymlig och snygg som satan! På deras hemsida kosta den ca 90 dollar, det är inte så dyrt ändå. Ska kolla på den i helgen trorja, cross your fingers för jag vill verkligen ha den haha!

Mot gymmet

Tjaaaa, är bara hemma och mellanlandar lite, ska fixa käk och packa träningskgrejer and im out. Jag ska träna med Irma på Friskis. Ska träna lite rumpa, lite mage, kondition and that kind of stuff. hälsokärring, yaman! Sen ska vi boka upp oss på något pass också, det blir askul!
Woop woop, lite musik på det så. Här är Ass Back Home med Gym Class Heroes, passande shit. Puss! 

Vad har ni dragit iväg, bloggläsare?

Vad har hänt? Alla bloggläsare bara försvinner, statistiken bara forsar neråt... fan, det här är tråkigt. Nästan 100 stycken har dragit på typ en vecka? Kanske är det för att skolan börjar, but still!

För att locka tillbaka lite bloggläsare... Lämna en liten kommentar! puss



Nya inköp från götgatsbacken!

Nu är jag tillbaka från götgatsbacken, har även dragit över alla mina saker från mamma till pappa för jag pallade inte igår. Men nu är allting häär, har hunnit äta lite mat från donken också. Vissa gånger är det bara så jäkla gott, kan inte motstå det liksom!
Här kommer då det jag köpte, lite fler grejer från HM! Det känns som att jag bara köper saker därifrån just nu haha.
Randig tröja, 149 spänn - H&M (divided)
Spetströja med knytning, 149 spänn - H&M (trend) (den ser grå ut på bild, men den är svart)
Colossal Volum Express Cat Eye, 99 spänn - H&M

Dagens

Hej bloggen! Har inte orkat uppdatera igår eller tidigare idag, men jag har varit så sjukt trött att jag inte orkat bry mig. så nu vet ni det. Här är iallafall dagens outfit, slängde bara på mig en tjockis från Victoria's Secret, tubtopp från HM och tights från gina. Orkar inte visa mitt face, har världens fuldag idag haha. Men nu ska jag springa till götgatsbacken och kolla lite med mami, bloggar ikväll!

Alla manglar på nu

Hej hopp gummisnopp! Sitter på loftet i gympasalen, är inte med hihi. De spelar Mange bjuder, bara lite konstigt ja.. Tänkte bara skriva lite fort, bloggar mer hemma!


Fräsch check

Fick min efterblivna julklapp av emi idag, en skumbad/duschlotion skit gullig! Stooort tack, den har blåbär och hallonsmak (eller doft kanske man säger) och den luktar sjukt gott. Koppla av lite med skönt bad, massa krämer och smörjde även in mig med kastanjevatten för att bli liten brun, ser helt smutsig ut nu men det fixar sig över natten!

Dagen lite fort

Tänkte bara dra dagen lite fort. Vid fyra åkte jag och olivia in till Gallerian, olivia köpte massa men jag följde mest med. Vi kom ut så sent så vi hade knappt två timmar på oss, snackar vi timing eller? Men det var mysigt, nu sitter hon och har ansiktsmask och gurkor i facet haha, ser jättegulligt ut!
Ska dra hem alldeles strax, tänkte bara uppdatera lite fort. Läsarna har minskat från typ 100 till 40, varför det för? Lite synd, men när skolan drar igång igen ska jag försöka blogga mera, så stay tuned alla!

Drar till stan

Godmorgon! Jag ska dra till stan med olivia, ska bara köpa lite småsaker, kanske solar lite sen också! Men jag vet inte, vi får se. Nu kommer jag få massa på mig, wehoo.
Så vi får höras senare, ha en bra dag puss! Arkivbild ↓

Haus of masterchefs

Aloha! Olivia kom hit vid elva halv tolv, vi kollade på Hajen 2 och hon somnade vid två och jag kunde inte sova förrän vid fem. Min dygnsrytm är ju sådääär alltså. Idag har vi bara chillat galet och nu ska vi laga mat! Ska använda Daniels Paris kokbok, det är typ därför vi ska laga mat haha.
Vi skulle egentligen shoppa i Gallerian idag men vi vaknade för sent, lite synd men vi kanske drar dit imorgon istället! Puss

Ny design, headern kommer snart

Har kirrat ny design nu, lite rosa och gulligt sådär. Har inga bra bilder till en header så det får komma senare, ville bara bli av med den förra! Orkar inte radera alla gamla inlägg, kör på som vanligt. Kommer säkert göra det sen ändå, haha. Vad tycker ni?

Anyways, det är fredag idag så förhoppningsvis blir det utgång sen. Kan lägga upp en outfit då. Vaknade vid tre idag och det var verkligen ingen rise and shine för mig, stannade inne och lökade, laga mat, kolla film osv. Måste få tillbaka rätt dygnsrytm snart, kommer inte palla skolan om jag ska vara såhär, inte för att jag gör det nu heller men.. Bloggar mera senare ikväll, ha en grym fredag!
Katy Perry - T.G.I.F

Jar of hearts

Jar of Hearts - Maddi Jane (Christina Perri)
Det snöar! Lovar att imorgon bitti kommer det vara alldeles slaskigt och blött ute.. men nu är det fint! Älskar snö, tycker det är jättemysigt. Fast när det är brunt, blött osv är det bara äckligt.
Imorgon ska jag vara med Judith, har inte bestämt vad vi ska göra med det blir säkert nice, sen på kvällen ska vi på bio. Nu ska jag kolla på How i met your mother, godnatt kära bloggläsare!

Navelpiercing

Tumblr_ljxq8mf9g01qzmr22o1_500_large

Webcamfun

Hola all my loca people! Jag är så sjukt seg idag. Jag skypade med judith och olivia fram tills nio för att de skulle äta frukost och sen sov jag i ca två timmar innan de kom hit och vi gick och la oss. (åh vad socialt..) Vaknade vid sex och tog alla mina saker och gick hem till mami och hela kroppen började skaka, vet inte varför.
Jag kopplade av med lite varmt bad och te, finns ingenting bättre! Så där har ni förklaringen till min dåliga uppdatering haha. Nu ska jag titta på film med mami och kanske bloggar lite mer sen, beror på hur jag mår. Puss! ♥

Tröja - H&M - 149 :-

Vad tycker ni om den här tröjan från HM? Den finns även i rosa, grönt och marinblått men jag tycker att vitt är absolut snyggaste färgen! Till mörka jeans och ett guldigt smycke kan den bli sjukt snygg och fräsch. Funderar faktiskt på att köpa den, den får en hiss av mig! ↑

Nattuggla

Klockan är halv sex, sitter och skypar med judith och olivia. Olivia gör tvåan right now, vi saknar henne! Vi ska inte sova så jag kommer vara helt dötrötta imorgon, vi har inget liv alls verkar det som.. men nu ska jag fortsätta vara "social" och snacka lite. Snart kommer de andra vakna, hihi. Kanske bloggar mer inatt, har inget att skriva om såatteah. Godnatt eller något!

Fixat Ebbas design

Tja alla! Några har frågat om jag kan göra designer till dem ikväll, bland annat söta Ebba Westerberg som har en ny blogg! Hoppas att hon blev nöjd, fixade mest headern som hon ville ha den och gjorde inte så mycket på resten av stilmallen. Men hur som helst, kolla in hennes nystartade blogg genom att trycka på bilden!
Nu ska jag fixa någon till, bloggar mer sen puss.

Viva La Juicy

Ville bara passa på att tipsa om min favoritparfym "Viva la juicy" från Juicy Couture. Den doftar väldigt tjejigt och "gulligt" hur det nu än luktar.. Doften stannar kvar länge också! Jag kommer ihåg när jag nyss hade köpt den och jag vågade inte ens ta ut den ur förpackningen! Flaskan är så grymt gullig också, älskar den stora rosetten och de små dekorationerna. Tipsar verkligen om denna!

Blondt vs brunt

Jag ska färga mitt hår, men jag har beslutsångest som alltid! Jag vet inte riktigt vilken nyans jag vill ha heller, kanske ljusbrunt? åh, hjälp mig! Inte rött eller svart i vilket fall som helst, det har jag haft och jag är varken emo eller ginger haha. sånt här är så svårt!

Ny design på g?

God morgon alla! Idag skulle jag egentligen träffa Carro men hon sover? Så jag får försöka hitta på någonting, vi får se vad som händer! Måste hinna fixa håret ordentligt, ser ut som ett riktig fågelbo..
Jag ska försöka fixa en ny design snart också, jag har inga idéer men jag vill ha något nytt! Så har ni någon idé får ni jättegärna kommentera och få igång mitt huvud haha. Hjälp mig!

"Alla som gillar ska jag skriva om på bloggen"

Skrev en status på face att jag skulle skriva någonting om alla som gillade statusen. Här har ni det, woopa! Enjoy. Orkar inte lägga in bilder på alla, förlåt men det skulle ta för lång tid. Hoppas det är ok!

Agnes Emquist Sjöberg: Du är gullig tjej som jag gick på dans med förut. Älskar ditt hår!
Amanda Heering: Vi har träffats en gång tror jag, men jag har hört ebba snacka om dig. Jättesöt är du iallafall!
Amanda Matsson: Kommer ihåg våra skypesamtal förut, hahaha. Åh herre, älskar dig och ditt utseende is driving me crazy! Puss mandus!
Anchasa Chomchan: Du hänger med Ella mycket, vet jag. Men du är jättesöt och verkar gullig!
Andrea Wennerström: Saknar dig jättemycket! Vi har bara träffats när jag har betett mig askonstigt, haha. Men du är vääärldens gulligaste!
Axel Avenäs: Du är väldigt snygg, hihi.
Cornelia Lundberg: Du är sjukt söt och har väldigt fin hårfärg!
Ebba Hallström: Vi har så sjuka minnen ihop, haha. Har alltid roligt med dig och du är så underbar!
Ella Holmgren: Vi gick också på samma dans förut, paralellklass nu. Du är jättemysig och har ett fint leende!
Emma Engström: Du är galet rolig, skrattar alltid verkligen. Haha, jättegullig!
Emma Ericsson: Älskar dig, du är underbar. Världens finaste och allt, du är superbäst. Puss!
Elin Frisk: Yoooooh hooomie! Åh saknar våra morgonskypes. Du är så sjukt rolig och söööt, vi måste snacka min nörrlandskömpis!
Elin Lindström: Åh, du är jättesöt! Vi ska ses snart, hoppas det blir nice för det var grymt längesen. Synd det!
Estelle Ingemansson: Känner inte, men du är väldigt söt!
Filippa Femic: Du är söt och.. vi har väl inte pratat så mycket förutom häromdagen när jag ringde värsta pinsamma samtalet haha.
Hanna Dagermark: Känner inte så bra men vi går i samma skola och ses ibland. Jättesöt hursomhelst!
Ines Plaszczyk: Woopa, du hade svårt efternamn. Vi gick väl också på samma dans, haha? Tror att vi har träffats någon gång i våras, hihi.
Irma Bergdahl: Sjukt söt, fin, gullig, snygg och massa annat och rolig tjej! pusspusspuss på dig.
Isabelle Hammenstad: Du är väldigt fin, snygg och söt och allt det där lalala. Känner dig inte så bra dock, men du går i samma skola, hihi.
Jennyfer Planstedt: Kom ihåg mellanstadiet, när vi bråkade och allt. Haha shit vad gammalt.. men du är jättegullig och allt! Det var väldigt länge sen, kraam.
Judith Glas: Världens gulligaste, kommer ihåg på låg- och mellanstadiet när vi var så tajta. Du är himla rolig och söt, puss!
Julia Larsson: Vi träffades på MSV (hahaha) men vi har inte pratat så mycket sen dess. Vi får ta och ses någondag!
Katarina Wrahme: Känner inte dig så bra, men du går i 7E. Du har fina ögon!
Laura Lindholm: Du är jättesöt och gosig, tror att du hatade mig förut haha. Men i alla fall, du kan sjukt mycket om allt and that's awesoooome!
Mathilda Björklund: Vi gick på samma kollo förut, du är jättesöt!
Mathilda Wimmer: Åååh, så himla söt du är. vet inte vad jag ska skriva.. tycker du är mysmysmysmysig.
Mons Gipp-Ossler: Känner inte dig så bra, men vi har träffat ett par gånger. Skäms fortfarande otroligt över den där kvällen med olivia.. Förlåt för det, haha.
Nathalia Anturi: Daaaamn, vi har mycket minnen! Hela mellanstadiet var vi alltid tillsammans, du är den roligaste personen jag känner! Alla gånger vi har legat på golvet och garvat, oh lord skjut mig jag älskar dig nathis!
Lisa Chou: Vi gick i samma klass i ett par år, vi har dock inte så bra kontakt. Men du verkar ha jättemycket humor!
Olivia Holm: Vi pratar inte så mycket, men förut var vi rätt bra vänner!
Olivia Schedin: Älskar dig. Punkt slut. Du är min absolut bästavän och vi har alltid så jäkla kul tillsammans. Livet ut, älskling. ♥
Sekander Wejdan: Vi går i samma skola och du har en tvillingbror, det är typ allt jag vet om dig. Men du är snygg haha!Smilla Pejovic: Vi gick i samma lågstadie, kommer inte ihåg så mycket av det. Du sjöng mycket, typ.
Sofia Karlberg: Känner inte dig, men du är skitsnygg verkligen och har en jättebra blogg!
Tilda Håkansson: Du har väldigt fint utseende... och älskar One Direction, haha. Vi brukar ses rätt ofta på rasterna när judith och olivia är med.
Tramy Ta: Du är sjukt gullig och har ett fint skratt. Vi går på samma spanska, weho!
Valentino Bevilaqua: Lärde känna dig genom någon... kommer inte ihåg hur haha. Men du är väldigt söt och så, fast jag beter mig så jävla cp när jag träffar dig. Alltid i fel situation, haha.
Vidar Jöberger: Gick i samma skola förut, vet inte vart du bor nu. Men du är rolig!
Yasser Ansari: Känner dig knappt, haha. Men du är snäll!
Zabina Lenander: Vi har inte alls bra kontakt, men har för mig att vi pratade rätt mycket förut? du är snygg och har grymt cool stil iallafall!
Tumblr_lwy9o3tinh1r91npbo1_500_large

Sliten tjej här

Hej allesammans! Jag mår fortfarande illa, borde inte äta sådär mycket! Fast samtidigt så äter jag typ ingenting på lovet, glömmer bort det helt enkelt. (och nej jag är inget bantningsbarn som räknar kalorier och shit, jag äter som ett jävla hus haha!) Kommer nog ta det lugnt resten av kvällen och läsa lite, dricka te osv.. ha det så länge, puss!

Har tryckt i mig en hel pizza, skjut mig

Jag och Aleks bestämde oss för att göra hemlagad pizza. Sedan att jag tryckte i mig hela min halva var väl både ett mirakel och samma mängd mat jag äter på en hel vecka... eller nåt. Åh, mår så illa just nu, skjut mig tack!
Bild härifrån.
Tumblr_lx3agoumhy1qc1x4jo1_500_large

Nyårslöften

» Börja träna «
Jag fick ett träningskort på Friskis i julklapp och det ska jag använda! Ska försöka med tre gånger i veckan minst och jogga på våren/sommaren.
» Inte äta onyttigt på vardagar «
Det kommer bli en riktig jävla utmaning, haha. Men ändå, finns så mycket annat man kan äta.
» Börja plugga «
Glömmer alltid bort att plugga till prov, och sitter helt oförberedd och håller på turen..

Jag har valt några rätt vanliga nyårslöften hehe, men jag hoppas iallafall kunna följa dem får så jättesvåra är de väl inte? "Skylten" är jätte ful men jag hade jättetråkigt och satt och lekte.

GOTT NYTT ÅR ALLA!

Det här ska bli ett bra år. Jag ska leva livet, vara glad och lycklig, ta hand om mig själv och ha någonting att minnas livet ut. Let's go hey ho!

RSS 2.0